Dugogodišnja praksa, naše visokostručno i ljubazno osoblje, te suvremeni stomatološki materijali preduvjet su za kvalitetnu uslugu s najvišim standardima koju pružamo našim pacijentima na obostrano zadovoljstvo. Zdravi i lijepi zubi pridonose Vašem općem zdravlju i vraćaju Vam samopouzdanje. Ordinacija raspolaže sa dva radna mjesta, suvremenom stomatološkom opremom, kompjuteriziranom dijagnostikom, te surađuje s drugim stomatološkim timovima i tri zubna laboratorija. Stomatološki tim osposobljen je za Nobel Biocare i Bredent blue sky implantate od 2004 god. Sve najsuvremenije i najzahtjevnije stomatološke usluge dobivate na jednom mjestu.

Mnogi naši pacijenti u 22 godine pohvalili su naš tim stručnjaka koji su tu da Vam vrate osmijeh kakav zaslužujete.

dr. Matea Dell'Orco

Doktorica

Dr.med.dent diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. Iste godine upisuje i postiplomski doktorski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Tijekom školovanja volontirala je u nekoliko privatnih stomatoloških ordinacija u Zagrebu te bila na studentskim usavršavanjima u Njemačkoj i Lihtenštajnu. Redovito odlazi na kongrese i stručne tečajeve,a područje interesa joj je estetska stomatologija.

Vertical Image

dr. Damir Dekorti

Doktor

Dr.med.dent. diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Privatnu stomatološku ordinaciju otvara 1993.Niz godina stručno se usavršava na kongresima, seminarima i privatnim tečajevima u zemlji i inozemstvu. Osobit interes pokazuje za oralnu kirurgiju i implanto-protetiku u čemu se kontinuirano usavršava. Član HSK, HLZ, HDDI, Rotary kluba Zadar.

Vertical Image

dr. Marko Kulišić

Doktor

Dr.med.dent diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. Od tada kontinuirano se usavršava u zemlji i inozemstvu na kongresima i privatnim tečajevima. Školovao se na implatološkom kursu kod dr.Bert Egera u Berlinu.Osobito zanimanje za protetiku i implatologiju. Član HSK, HLZ, HDDI te stomatološkog tima dr.Dekorti od 2005.

Vertical Image

sr. Majda Žuvanić

Dentalna asistentica

S dugogodišnjim iskustvom, odgovornošću te ljubaznošću prema pacijentima osigurava zadovoljstvo pacijenata i cijelog tima. Trajno se usavršava na stručnim tečajevima koje organizirava Hrvatska komora medicinskih sestara.

Vertical Image

sr. Antonia Vukić

Dentalna asistentica

Mlada i perspektivna medicinska sestra koja je 2008. završila srednju medicinsku školu u Zadru. 2010. postaje član tima ordinacije Dekorti. Prekvalificirana i usavršena za obavljanje poslova dentalnog asistenta pri učilištu Ambitio te licencirana za samostalno obavljanje poslova dentalnog asistenta.

Vertical Image