U našoj ordinaciji radimo s Restyine dermalnim filerima. Razne vrste Restylane filera mogu se upotrijebiti za otklanjanje bora i pregiba, da bi se dobile punije i naglašenije usne i da bi se obnovio volumen lica i jače izrazile njegove konture. Koje god da su vaše potrebe jedan od tretmana dati će najbolji mogući rezultat.

Restylane je kristalno čisti gel koji se injektira u samu kožu (u nekim slučajevima i tik pod kožu) u vrlo malim količinama, kako bi obnovio njezinu punoću i strukturu. Restylane se bazira na hijaluronskoj kiselini, sastavom vrlo sličnoj hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u ljudskom tijelu. Ova hijaluronska kiselina nije životinjskog podrijetla, što znači da nije potrebno obaviti kožne testove prije samog tretmana i da je rizik od alergijskih ili hipersenzitivnih reakcija minimalan.

Riječ je o injekcijskom tretmanu specijalnim gelom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, a koja se inače prirodno sintetizira i u našem tijelu. Najvažnija funkcija hijaluronske kiseline je prenošenje i vezivanje vode. Pritom hranjive tvari, kisik i hormoni mogu slobodno prolaziti između čestica gela i tkiva, što koži daje prirodan i zdrav izgled.  Kako se gel postupno razgrađuje, voda zauzima njegovo mjesto, a kad se u potpunosti resorbira, gel nestaje iz tijela bez traga, tj. biološki se razgrađuje na prirodan i siguran način. Restylane injekcijski tretmani pomlađivanja kože stvaraju blistavu put nježnim i prirodnim zaglađivanjem kože iznutra. Ubrizgavanjem hijaluronske kiseline pod kožu Restylane proizvodi za pomlađivanje kože, kako je znanstveno dokazano, obnavljaju kvalitetu kože i mogu poslužiti za pomlađivanje lica, vrata i dekoltea.

Rad prije

Rad poslije